بوته چینی (کروزه) با قطر ۴۲ میلیمتر
ریال650,000
بدون مالیات
بوته چینی ها ظروفی از یک نوع چینی مخصوص بوده که قابلیت تحمل ۱۰۰۰ درجه سانتیگراد حرارت را دارند. بوته چینی یا کروزه که در حجم های متفاوتی طراحی گردیده اند به منظور تعیین درصد رطوبت ماده خشک و خاکستر نمونه در آزمایشگاه تجزیه مواد خوراکی استفاده می گردد. در مواقع استفاده در کوره الکتریکی استفاده از بوته الزامی است .
سیاست امنیتی (ویرایش با ماژول اطمینان مشتری)
سیاست ارسال (ویرایش با ماژول اعتماد مشتری)
سیاست بازگشت (ویرایش با ماژول اطمینان مشتری)
ویژگی بوته چینی
- مقاوم در دماهای بالا
موارد استفاده بوته چینی
- حرارت دادن
- ذوب کردن مواد
- خشک کردن
35 قلم
16 محصولات مشابه در شاخه های مختلف:
chat
نظرات (0)
تاکنون هیچ نقدی از طرف کاربران نوشته نشده.