بوته چینی (کروزه) با قطر ۴۲ میلی‌متر

‎ریال650,000
بدون مالیات

بوته چینی ها ظروفی از یک نوع چینی مخصوص بوده که قابلیت تحمل ۱۰۰۰ درجه سانتیگراد حرارت را دارند. بوته چینی یا کروزه که در حجم های متفاوتی طراحی گردیده اند به منظور تعیین درصد رطوبت ماده خشک و خاکستر نمونه در آزمایشگاه تجزیه مواد خوراکی استفاده می گردد. در مواقع استفاده در کوره الکتریکی استفاده از بوته الزامی است .

تعداد

 

سیاست امنیتی (ویرایش با ماژول اطمینان مشتری)

 

سیاست ارسال (ویرایش با ماژول اعتماد مشتری)

 

سیاست بازگشت (ویرایش با ماژول اطمینان مشتری)

بوته چینی یا کروزه یکی از ابزارهای آزمایشگاهی می باشد که جهت حرارت دادن مواد تا دماهای بیش از 1000 درجه سانتیگراد مورد استفاده قرار می گیرد. شکل این ظروف به صورت مخروط ناقص می باشد و جنس آن عموما از گرافیت و کاربید سیلیکون و حتی می توانند به صورت چینی یا سفالی نیز باشند. از این وسایل در دماهای بالا به عنوان مثال در شیمی تجزیه برای خشک کردن یا پخت مواد در کوره، ابزاری برای تعیین آب تبلور نمک‌ها، ذوب مواد با دمای ذوب بالا استفاده می شود. بوته های چینی را بر روی دسیکاتور جهت قرارگیری در داخل دسیکاتور می گذارند و درب محفظه را جهت جلوگیری از اتلاف انرژی با روغن چفت می کنند.

ویژگی بوته چینی

    • مقاوم در دماهای بالا

موارد استفاده بوته چینی

    • حرارت دادن

    • ذوب کردن مواد

  • خشک کردن
35 قلم
chat نظرات (0)
تاکنون هیچ نقدی از طرف کاربران نوشته نشده.